fbpx

Despre sponsorul nostru:

Fondată de Jim Waters în 1958, Waters Corporation sustine printr-un inovator portofoliu conectat de cromatografie, spectrometrie de masă și analize termice urmatoarele domenii: farmaceutic, medical, analiza materialelor, alimentelor si a mediului.

Cu aproximativ 7.000 de angajați din întreaga lume, Waters operează direct în 31 de țări (incluzand 15 facilități de producție) cu produse disponibile în mai mult de 100 de țări. Într-o lume globală si interconectată, inovația, serviciile și calitatea produselor Waters oferă încredere si performanță.

Waters Romania, subsidiara inființată de peste 20 de ani în Brașov, operează cu precădere în domeniul producției și testării de aplicații software. Aceste aplicații susțin din punct de vedere informatic oferta largă de sisteme de analiză și gestiune de laborator a Waters Corporation.

În Brașov se dezvoltă trei din cele mai reprezentative linii de produse informatice Waters – Empower, Unifi, NuGenesis. Sisteme informatice și aplicații software profesionale complexe, acestea sunt folosite pentru achiziționarea, interpretarea, stocarea și managementul datelor de laborator. De asemenea , există și o divizie de dezvoltare de software integrat pentru instrumentele analitice Waters. Dispunând de unul din cele mai moderne și bine dotate laboratoare, Brașov este si un important centru de testare si validare al sistemelor Waters.