fbpx

Despre sponsorul nostru:

Suntem o companie nascuta in Romania in 2018, specializata in resurse IT de inalta calitate, inclusiv consultanta in management si servicii de dezvoltare si suport IT.

In prezent ne desfasuram activitatea din 3 locatii fixe, Targu Mures, Cluj-Napoca si Brasov, insa echipele noastre lucreaza si remote din alte orase.

Oferim serviciile si solutiile noastre, concetrandu-ne pe 2 industrii: energetic si farmaceutic, clientii nostri beneficiind de resurse de dezvoltare, de servicii si management end-to-end adaptate industriei.

Ne dorim sa sustinem businessul lor din prima luna pana la un ciclu de viata complet, oferind experti potriviti pe toate nivelurile de senioritate, gata sa se alature echipei clientilor nostri.

Scopul nostru este sa asiguram performanta, integritatea si securitatea produselor clientilor, lucrand cu ei din etapele de proiectare si configurare pana la optimizarea si monitorizarea produselor software.

Clientii nostri sunt companii mari din domeniul farmaceutic si energetic.  

In prezent suntem intr-o crestere accelerata la nivel de companie, in ultima perioada am urcat de la 20 la una de peste 150 de colegi.

In continuare ne dorim sa crestem, atat din punct de vedere al numarului de colegi, dar si ca business, fiind mereu deschisi spre noi oportunitati de colaborare. Totodata, in prezent lucram si la propriu produs, care va oferi solutii GDPR pentru clienti.

Oferim colegilor nostri suport in dezvoltarea personala si profesionala prin traininguri si workshopuri interne (front-end, back-end, DevOps, Design Thinking), prin programe de internship, dar incurajam si obtinerea certificarilor.

Focusul nostru este pe software architecture si development, web, desktop (front-end /back-end/ database/ UI/UX) si mobile development (iOS & Android), quality assurance si Cloud migration, dar si Management consulting si business support/ service management.